nederlands agentschap voor keramische producten van Marazzi

Nijverheidsweg 5c | Stolwijk | T. +31 (0)182 34 02 34

Marazzi Nederland Koppe Agenturen

ARCHITECTENSHOWROOM

showroom Marazzi

Zorgcomplexen De Schutse & Waerthove

Frank Buitelaar, GBS Architecten: "In opdracht van de Rivas Zorggroep zijn in 2011 en 2012 twee zorgcentra gerealiseerd."Zorg is ook wonen" is ons uitgangspunt. Dus de doelstelling was de Woonzorgcomplexen te ontwerpen met een huiselijke sfeer en warme tinten, waar de bewoners zich echt thuis voelen. Ook in de tegelkeuze hebben we hier naar gekeken. Marazzi onderscheidt zich hier duidelijk in ten opzichte van andere tegelproducenten. Er is een zeer ruime keuze voor elke toepassing, met keramische tegels die een natuurlijke uitstraling hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Voor de zogenaamde binnentuin in De Schutse is gekozen voor de keramische houttegel uit de serie Treverk, kleur Capuccino, die een warme, huiselijke sfeer geeft. In Waerthove hebben wij voor de diverse entrees de serie Percorsi voorgeschreven, die door zijn uitstraling letterlijk de "natuur naar binnen brengt". Voor de badkamers in beide projecten hebben we gekozen voor de Mercury met zijn natuurlijke kleuren.

De adviseurs van Koppe Agenturen weten als geen ander wat wij als architect bedoelen. Ondersteund door de vele keuzemogelijkheden van Marazzi is succes gegarandeerd."


Bekijk hier het project De Schutse.                       Bekijk hier het project Waerthove.

Restaurant De Watertuin

Imre Tigchelaar, De Inrichting: “Voor de balie en de buffetten van Wokrestaurant De Watertuin te Naaldwijk was ik op zoek naar een zo natuurgetrouw mogelijke keramische tegel met ruwe uitstraling. Zodoende kwam ik op de Evolutionstone Luserna Strutturato terecht, aangezien deze tegel ook uitstekend past bij de rest van het interieur.

Het mooie van de Evolutionstone Luserna is dat de tekening bij elke tegel anders is waardoor het net lijkt of het buffet is uitgehouwen. De tegels zijn verwerkt op een multiplex onderbouw en zijn toegepast op alle buffetten, waarvan de grootste 14 meter lang is. Het bijzondere is dat bij dit buffet de tegels worden verwarmd tot ca. 90 graden zodat er eten op gepresenteerd kan worden. Een uitgebreide testfase heeft uitgewezen dat dit geen enkel probleem is. Ook de bovenbladen van de drankuitgiftes zijn uitgevoerd met de Evolutionstone. De tegels zijn zo hard dat de uitsparingen met water zijn gesneden.

Mede vanwege de fijne samenwerking met Koppe Agenturen en het vakmanschap van de tegelzetter ben zowel ik als de opdrachtgever zeer tevreden over het eindresultaat.”

Bekijk hier het project De Watertuin.

duurzaamheid

duurzaamheid

marazzi italië

marazzi italie

marazzi spanje

marazzi spanje

Profiel

profiel