Nieuwsbrief Marazzi juli 2014

 
 

webversie

 
 
 
koppe agenturen logo

Nijverheidsweg 5c Stolwijk
www.koppeagenturen.nl 
T. +31 (0)182 34 02 34

marazzi logo
 

MARAZZI OP ARCHITECT@WORK

Op 17 en 18 september 2014  wordt in Ahoy wederom de ARCHITECT@WORK georganiseerd. Als exclusief agentschap van Marazzi is Koppe Agenturen aanwezig om de nieuwste innovaties op tegelgebied met u te delen. Noteert u deze data vast in uw agenda! Meer informatie volgt uiteraard nog.

logo arch at work tekst

 
 

FILM architectenshowroom OP YOUTUBE

Naar aanleiding van een recentelijk bezoek aan onze Marazzi Architectenshowroom te Stolwijk heeft rene mensink interieurarchitect www.renemensink.nl voor ons een prachtig filmpje gemaakt. Klik op de foto om het filmpje te bekijken.film

René: Als interieurarchitect ben je altijd op zoek naar nieuwe materialen voor je opdrachtgever. Als het kan heeft het mijn voorkeur om bij de leverancier langs te gaan. Zo krijg je een goed beeld van hun collectie. Ik mocht een paar mooie tegels meenemen. Deze de volgende dag aan een opdrachtgever laten zien en hij was verrast door de mooie houtkwaliteit in tegelvorm.

rene mensink interieurarchitect site www.renemensink.nl 


hmH&M kiest voor marazzi

Een speciaal voor de modeketen H&M ontwikkelde vloertegel wordt inmiddels wereldwijd toegepast in alle nieuwe- en gerenoveerde filialen. Deze 60x60 porcellenato is tot stand gekomen na een langdurig ontwerp en productieproces. Gezien de omvang van H&M zijn wij enorm trots op deze opdracht!

 

Treverk teak voor audi dealersaudi

De nieuwe standaard voor de Audi dealers wereldwijd is de Marazzi Treverk Teak 30x120cm! Zodra het voor een dealer tijd is om de showroom te upgraden en/of bij nieuwbouw staat deze tegel voorgeschreven. 

De Marazzi Treverk Teak is een gerectificeerde keramisch houten tegel in de op één na hoogste slijtgroep en geschikt voor commercieel gebruik.

 


midtown
 

Nieuw! midtown

De nieuwe serie Midtown is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, beige, grijs en antraciet. De mooie nuances in de verschillende tinten binnen elke tegel zorgen voor een fraai en rustig effect. De tegel heeft een antislipwaarde R9 is is leverbaar in de afmetingen 60x60 en 30x60cm.

 
lake bellagio
 

buitentoepassingen

Vanwege de vele series die Marazzi heeft met een hoge antislip waarde, kunnen er prachtige binnen- en buiten toepassingen gemaakt worden. Bovenstaand voorbeeld is gerealiseerd in het Bellegio Lake Resort aan het Italiaanse Comomeer. De gebruikte tegel is de Multiquartz Grey.

 
colorup
 

COLORUP

Geloof het of niet! Deze serie is geïnspireerd door Andy Warhol en Roy Lichtenstein. Met behulp van de Marazzi inkjet technologie zijn er rijen microdots aangebracht voor een mooie dieptewerking. De decortegels zijn erg bijzonder. Een mooie serie voor hotels en projecten in de wellness sfeer.

 
showroom split

nieuwe marazzi showroom in split

De nieuwste showroom van Marazzi bevindt zich in Split (Kroatië). Op de ca. 250m2 zijn de vele series van Marazzi getoond en wordt uitgebreid aandacht besteed aan het Marazzi Color Plan (SistemA, SistemN etc.). Marazzi beschikt inmiddels over showrooms in o.a. Milaan, Cannes, Berlijn, New York en Shanghai.

Uiteraard kunt u gewoon bij ons terecht in het Zuid Hollandse Stolwijk! 


monsteraanvraag via onze site

Wilt u voor een project monsters ontvangen of advies over de mogelijkheden. Neem dan contact op met ons kantoor en/of vul de gegevens in bij monsteraanvraag op onze site.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Ook worden aangevraagde monsters binnen één werkdag op de door u gewenste locatie bezorgd!

 
 
 

Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen kunt u zich