Nieuwsbrief Marazzi mei 2014

 
 

webversie

 
 
 
koppe agenturen logo

Nijverheidsweg 5c Stolwijk
www.koppeagenturen.nl 
T. +31 (0)182 34 02 34

marazzi logo
 

marazzi spring collection 2014block trev home nwsbrief

Het is alweer bijna zover... Binnenkort presenteert Marazzi haar Spring Collection 2014. Als 's werelds meest toonaangevende tegelproducent zal Marazzi uiteraard weer prachtige nieuwe series presenteren.

Nieuwe formaten, nieuwe series en nieuwe kleuren... Tipje van de sluier? Het nieuwste formaat dat uit de Italiaanse fabrieken komt is 120x120cm! 

 
 

noorderarcadenoorderarcade alkmaar 

Een van onze meest recente projecten: winkelcentrum NoorderArcade. Verspreid over drie verdiepingen heeft Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn een selectie gemaakt uit de Marazzi SistemN. Van deze High Performance vloertegel zijn twee kleuren toegepast alsmede de prachtige muretto op de pilaren. (foto: www.diegorosero.nl). 

In de NoorderArcade zijn winkels gevestigd als de MediaMarkt, Albert Heijn en Telstar. 

 


diverse series 2cm dikke tegelstreverkhome20 nwsbrief

Inmiddels beschikken wij over 3 series keramische tegels die kunnen worden toegepast op zand / gravel / gras / een parkeerdek of terras/balkon.

Zelfs het keramisch hout van de TreverkHome serie is verkrijgbaar als 2cm dikke tegel. Gemakkelijk in onderhouden, kleurvast en extra veilig (anti slip)! 

Klik op de foto voor de link naar de Marazzi 20mm site.

 

Oxford roodbemonstering binnen 1 dag!

Speelt er een project waar keramische tegels binnenkort een rol gaan spelen? Neem dan contact op met onze projectadvieseur Remi Kruizinga op tel. 0182-340234. Wij zijn over het algemeen in staat om u binnen een dag van de gewenste monsters te voorzien.

Marazzi kan een invulling geven vanuit maar liefst 170 series: van 10x10cm tot 60x120cm, van budget tot High Performance, van gevelsystemen tot luxe mozaïek. 

 


schets 2
 

inspiratie voor en door architecten

Dat Marazzi samen met architecten werkt om tot de mooiste oplossingen en producten te komen was al langer bekend. 

Zo verschijnen er regelmatig badkamers, woonkamers en andere toepassingen voor en door architecten!

 
treverkchic 29-1 740x740
 

Treverkchic

De laatste tijd heeft het keramische hout een enorme vlucht gemaakt qua populariteit. Een van de mooiste series die thans verkrijgbaar is, is dan ook de Marazzi TreverkChic (noten en teak)

6 kleuren, 4 afmetingen (tot 19x150cm) en een bijzonder mozaïek 25x30.

 
logo pinterest
 

social media

Uiteraard blijft Marazzi niet achter op het gebied van social media. De nieuwste ontwikkelingen, tips, trucs en trends worden gepost op sites als Youtube, Tumblr, Facebook en Pinterest.

Bent u meer te vinden op Twitter? Wij hebben als agentschap een eigen account.

 

monsteraanvraag via onze site

Wilt u voor een project monsters ontvangen of advies over de mogelijkheden. Neem dan contact op met ons kantoor en/of vul de gegevens in bij monsteraanvraag op onze site.

 
 
 

Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen kunt u zich