Nieuwsbrief Marazzi april 2014

 
 

webversie

 
 
 
koppe agenturen logo

Nijverheidsweg 5c Stolwijk
www.koppeagenturen.nl 
T. +31 (0)182 34 02 34

marazzi logo
 

deze maand: marazzi spanje "special"

Een van de fabrieken van de Marazzi Group staat in Castellón, Spanje. Deze fabriek voert haar eigen collectie, die inmiddels bestaat uit maar liefst 72 wand- en vloertegelseries. Kenmerkend zijn o.a. de diverse series 25x38cm wandtegels, een interessante afmeting die een luxe uitstraling geeft voor een klein budget. Maar ook heeft Marazzi Spanje vele vorstbestendige vloertegelseries die zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. Qua collectie zijn er flink wat vernieuwingen gaande. In 2013 en 2014 zijn er 20 nieuwe series uitgebracht! De meest recente zijn de 2 vloertegelseries "Lord" en "Tailor", porcellenato tegels in de hoogste slijtgroep met afmetingen van 45x90, 60x60 en 30x60.

 
 

oxford en denver oxford en denver

Een prachtige klassieke stijl... die creeert u met de serie Oxford. Met een afmeting van 25x38cm en 12,4x38cm een stuk stijlvoller dan de meestal wat kleinere metrotegel. De Oxford is verkrijgbaar in 7 kleuren. De vloertegel op de foto is de Denver Ms-Hidro. Deze mozaïektegel is door de afmeting van 30x30 eenvoudig te verwerken en geeft met de 3D blokken een bijna Escher - achtig effect. 

Uiteraard zijn er bijbehorende keramische plinten, lijsten, hoeken en decoren beschikbaar.

 


Soul-06 1000x1000soul

6 Bijzondere decoren met reliëf in één serie! Waves, lines, stripes, stars, de Soul heeft het allemaal. Deze decoratieve wandtegels in de afmeting 25x76cm zijn leverbaar is zwart of wit, glans of mat.

Een bijzonder effect in een neutrale tint, en eenvoudig te combineren met welke Marazzi vloertegel dan ook! Marazzi Spanje heeft 8 series wandtegels in de afmeting 25x76cm. 

 

altai IMG 1854

Een elegant ontwerp dat net weer even anders is. De serie Altai heeft 3 prachtige varianten van deze groot formaat wandtegel: wit, zwart en de mix zoals afgebeeld. Dit is nu zo'n tegel die uitermate geschikt is aan de onderzijde van een bar of balie, als onderscheidend element in de douche of als contrasterend gevelelement in een modern kantoorpand. De gerectificeerde afmeting van 32x89cm zorgt voor een robuust effect!

 

 


Target 10 1000x1000
 

Target

De serie Target heeft 6 kleuren, 3 decortegels en mozaïek. Het 30x30 mozaïek heeft zowel glanzende als matte tegeltjes. Dit zorgt voor een zeer luxe effect. De afmeting van 25x76cm is mooi onderscheidend t.o.v. de vaak toegepaste 30x60cm.

 
Irati-02 1000x1000
 

irati

De Irati (4 kleuren) valt in de sterkste slijtgroep en is toepasbaar in kantoren, entree's van appartementengebouwen, hotels en restaurants. De beschikbare formaten zijn 30x120cm, 20x120cm, 15x120cm en 10x120cm.

 
Lord
 

lord 

Een van de nieuwste series vloertegels is de Lord (45x90cm, 60x60cm en 30x60cm). Speciaal ontwikkeld voor druk belopen gebieden zoals winkelcentra, kantoren etc.. Behalve een "naturale" is er tevens een "lappato" (lichte glanslaag).

 

on line catbekijk de digitale catalogus

Van alle Marazzi series is op de site een digitale catalogus beschikbaar. Erg handig om snel even te kijken of het gewenste formaat beschikbaar is. Tevens zijn alle technische specificaties te downloaden. Zodra u op de site van Marazzi een serie heeft geselecteerd staat links in beeld "online catalogue". Klik er op en het desbetreffende gedeelte uit de catalogus verschijnt op uw scherm!

 www.marazzi.it/en - www.marazzi.es/en 

 


monsteraanvraag via onze site

Wilt u voor een project monsters ontvangen of advies over de mogelijkheden. Neem dan contact op met ons kantoor en/of vul de gegevens in bij monsteraanvraag op onze site.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Ook worden aangevraagde monsters binnen één werkdag op de door u gewenste locatie bezorgd!

 
 
 

Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen kunt u zich