nieuwsbrief Marazzi januari 2014

 
 

webversie

 
 
 
koppe agenturen logo

Nijverheidsweg 5c Stolwijk
www.koppeagenturen.nl 
T. +31 (0)182 34 02 34

marazzi logo
 

S-I-T-showroom

De beste wensen voor 2014

Het team van Koppe Agenturen wenst u een gelukkig nieuwjaar! 

Of het nu gaat om bemonstering en advies op locatie of bij ons in de Marazzi showroom, wij doen ons uiterste best om u ook dit jaar weer professioneel van dienst te zijn.

Mede door de forse investeringen (€ 60 mln) in de fabrieken van Marazzi kan er aan de blijvend groeiende vraag worden voldaan, is er voortdurende technologische vooruitgang en kan de internationale markt worden bediend met keramische producten van topkwaliteit!

U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze architectenshowroom. Na uw bezoek kunnen (meerdere) monsters door u of uw opdrachtgever meegenomen worden. 

Bel voor een afspraak 0182-340234.

  

keramisch hout in een nieuwe afmeting: 19x150cm

Keramisch hout wordt steeds meer toegepast in de zorgsector, kantoren, winkels, restaurants en in de particuliere sfeer. Door de mooie nuances, nerven, knoesten en niet repeterende prints zijn deze tegels al niet meer van echt hout te onderscheiden. Het nieuwe formaat leidt echter tot een nog mooier resultaat!

Keramisch hout is absoluut de beste optie ten aanzien van slijtvastheid, onderhoud en duurzaamheid. Tevens geleidt keramiek de warmte van de vloerverwarming beter dan andere materialen.

Marazzi heeft 17 series keramisch hout die zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. Er zijn een aantal series met een dusdanige hoge anti-slipwaarde (R11C) dat deze tegels zelfs in natte ruimten, zwembaden, wellnesscentra en op terrassen/balkons toegepast kunnen worden.

De afmetingen zijn: 12,5x50cm - 33x33cm - 45x45cm - 15x60cm - 15x90cm - 22x90cm - 30x60cm - 60x60cm - 45x45cm - 45x90cm - 10x120cm - 15x120cm - 20x120cm - 30x120cm - 19x150cm en mozaïek 30x30cm. 

 

treverkchic 01 740x740
 

tegels die tevens buiten toepasbaar zijn

De vloertegels van Marazzi worden steeds vaker buiten toegepast. Een geventileerde gevel is hiervan een goed voorbeeld, maar door de vele series met hoge anti-slipwaarden zijn er vele mogelijkheden om zowel binnen als buiten dezelfde tegel toe te passen.

Sommige series hebben zelfs per kleur 3 mogelijkheden (R9, R10 en R11) met betrekking tot de anti-slipwaarde!

Andere opties: onderheid terras of entree, balkon of dakterras, rechtstreeks op gestabiliseerd zand (2cm dikke keramische tuintegelseries), als plint van een kantoorgebouw of als zwevende vloer op een parkeerdek. Wilt u meer informatie over de buiten toepasbare series, neem dan contact met ons op.

multiquartz

 
sistem N Muretto nwsbrief
 

prachtige muretto van de sistem n

De serie SistemN heeft naast het grote aantal afmetingen ook mozaïek en een zeer fraaie muretto (30x60) met stroken in verschillende structuren (bocciardato en naturale). De muretto is erg populair als achterwand van toiletgroepen in kantoren en woonhuizen.

 
evolutionstone ardesia
 

bijzonder mozaïek: evolutionstone 

In de serie Evolutionstone zit onder andere dit bijzondere mozaïek van de Ardesia. Een mooi idee voor een gevelelement in een luxe kantoor, hotel of restaurant. Marazzi beschikt in vrijwel alle vloertegelseries over bijzondere muretto's en mozaïeken.

 
evolutionmarble 40 740x740
 

keramisch marmer: win-win situatie

De serie Evolutionmarble van Marazzi is verkrijgbaar in 6 kleuren, gepolijst of neutraal en in vele formaten. Dit betaalbare alternatief voor echt marmer is zeer eenvoudig te onderhouden en is niet poreus. Bij de Evolutionmarble krijgen vlekken en kringen geen kans!

 

monsteraanvraag via onze site

Wilt u voor een project monsters ontvangen of advies over de mogelijkheden. Neem dan contact op met ons kantoor en/of vul de gegevens in bij monsteraanvraag op onze site.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Ook worden aangevraagde monsters binnen één werkdag op de door u gewenste locatie bezorgd!

 
 
 

Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen kunt u zich