nieuwsbrief Marazzi oktober 2013

webversie

koppe agenturen logo

Nijverheidsweg 5c
Stolwijk
T. +31 (0)182 34 02 34

marazzi logo
 

marazzi presenteert maar liefst 13 nieuwe series!

block eerste foto

Vorige week bezochten wij de internationale keramiekbeurs Cersaie te Bologna. Uiteraard was Marazzi groots vertegenwoordigd op de beurs met alle noviteiten van Marazzi Italië, Marazzi Spanje, Marazzi Tecnica en Ragno. Zoals beloofd staat deze nieuwsbrief grotendeels in het teken van de meest interessante series die op de Cersaie beurs gepresenteerd zijn. Wilt u bij u op kantoor een update van de noviteiten of informatie over Marazzi in algemene zin, neem dan contact op met onze projectadviseur Remi Kruizinga, tel. 0182-340234.

 

nieuw: Block decor blend

Met het uiterlijk van een cementdekvloer is de Block er in 7 neutrale kleuren. Er zijn prachtige decoren van 15x15 en mozaïeken van 30x30 beschikbaar. Tevens  is er een lux (gepolijste) versie en een outdoorversie (4 kleuren) van 30x60 met antislipwaarde R11B.

De afmetingen zijn 60x120, 75x75, 60x60 en 30x60.

 

Nieuw: Treverkchic (ook in 19x150)treverk chic

Als inspiratiebron voor de Treverkchic (6 kleuren) zijn planken gebruikt van teak en walnoot. Mede door de geavanceerde printsystemen is een levensechte kopie van het originele hout gecreëerd. De vele kleurscharkingen, de structuur en de luxe uitstraling maakt dit een welkome aanvulling in de "houten" collecties. De afmetingen zijn: 30x120, 20x120, 15x120 en 19x150.

 

NIEUW: BLENDblend voor nwsbrief

Een nieuwe serie met een verweerd en robuust uiterlijk. De Blend sluit aan bij de huidige 'mix and match' trend in het interieurdesign. Strepen, vlekken, aders, kringen, krassen en een door mortel verweerd effect. Daardoor is dit een unieke serie!

Neem een kijkje op de site van Marazzi door op de foto te klikken en bekijk alle foto's! Verkrijgbaar in 4 kleuren in de hoogste slijtgroep H, dus onbeperkt toepasbaar binnen en buiten. 

Afmetingen: 30x120, 20x120 en 60x60 met bijpassende mozaïeken.

 

nieuw: treverkmood

Voortgekomen uit de groeiende vraag naar keramische producten met de uitstraling van gebruikt hout, heeft Marazzi de TreverkMood ontwikkeld. Leverbaar in 5 kleuren in de afmeting 15x90.

 block 75x75

nieuwe afmeting TreverkHome

De populaire serie TreverkHome is nu tevens leverbaar in de afmeting 19x150. Een mooie aanvulling op de 30x120, 20x120 en 15x120.

treverkhome 22 740x740

 

showroom okt

architectenshowroom gereed!

Na een flinke verbouwing in de zomermaanden is onze fors vergrote showroom per 1 oktober officieel in gebruik genomen. Wilt u als (interieur)architect inspiratie opdoen dan bieden wij de mogelijkheid om vele vloer- en wandtegelseries te bekijken. In de showroom staat een grote spreektafel en er zijn diverse vloervakken. Wilt u monsters meenemen, dat is geen probleem. Uiteraard kan e.e.a. ook bij u op kantoor of bij een opdrachtgever worden bezorgd.

Showroom Koppe Agenturen:

Nijverheidsweg 5c te Stolwijk, tel. 0182-340234

 
sistem N perla

sistem N: 2 nieuwe kleuren

Aan de reeds ruime kleurkeuze van de sistemN zijn twee kleuren toegevoegd (Maronne en Perla). De SistemN bestaat inmiddels uit 12 kleuren. Het grootste formaat is 90x90, maar er zijn ook stroken van 10x60, 15x60 en een prachige muretto. De oppervlakte- structuren zijn naturale R10, boccardiato R11 en levigato. 

sistem N 20

nieuw: sistem N 20 in 5 kleuren

2cm dikke keramische tegels nemen momenteel een enorme vlucht. Voordelen t.o.v. beton: lichter en kleurvaster. Voordelen t.o.v. natuursteen: minder vlekken en krassen. De SistemN 20 kan o.a. worden toegepast op zand/gravel, als verhoogde vloer op een terras en of gelijmd op beton (bijv. autoshowroom).

lollipop

nieuw: lollipop 20x20

Een kleurrijke wandtegel in klein formaat (glans), met in de serie diverse mooie  decoren, lijsten en mozaïeken. Met de Lollipop kunt u op budget-vriendelijke wijze een prachtig resultaat neerzetten met kleuren zoals lime, oranje of blauw. Er is ook een bijpassende vloertegel in de afmeting 20x20.

 

marazzi investeert € 60 miljoen in italië!!!

In een uitgebreide presentatie van de directie werd vorige week in Modena kenbaar gemaakt dat er (ondanks de forse investeringen van de afgelopen jaren) de komende twee jaar maar liefst € 60 miljoen wordt geïnvesteerd in de Italiaanse fabrieken. Zo wordt de fabriek in Fiorano Modenese (Modena) twee keer zo groot en worden de productielijnen aangepast om meer middelgrote en grote afmetingen te kunnen produceren. De capaciteit van deze fabriek wordt vergroot van 4 mln m2 tot 9mln m2 p/jr. Tevens wordt wederom aandacht besteed aan veiligheid en energieverbruik. Marazzi beschikt over hoogwaardige, geautomatiseerde productielijnen met persen, ovens en geavanceerde digitale technieken voor het printen, glazuren, rectificeren en verpakken en blijft dus investeren in kwaliteit en technologische vooruitgang. De Marazzi Group blijft de concurrentie op deze wijze wederom een stap voor! Tevens bestaat de mogelijkheid om dezelfde series in verschillende fabrieken te produceren. Zo kunnen pieken in de vraag perfect opgevangen worden.

 

monsteraanvraag via onze site

Op eenvoudige wijze kunt u via onze site monsters aanvragen. Vul de codes in via deze link of bel naar ons kantoor op tel. 0182-340234.

De monsterservice heeft als doelstelling dat de opgevraagde monsters direct de volgende werkdag bij u worden bezorgd.


Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen kunt u zich