nieuwsbrief Marazzi september 2013

webversie

koppe agenturen logo

Nijverheidsweg 5c
Stolwijk
T. +31 (0)182 34 02 34

marazzi logo
 

allereerste Nieuwsbrief!

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van Koppe Agenturen. Via deze nieuwsbrief zullen wij u regelmatig op de hoogte houden over de activiteiten en noviteiten van Marazzi en ons agentschap, dat exclusief in Nederland voor Marazzi actief is.

Omdat beide ondernemingen continue volop in beweging zijn, versturen wij u vierwekelijks de meest actuele, relevante informatie om u extra inspiratie te geven omtrent de toepassing van keramische tegels van Marazzi in uw projecten.

  

Brooklyn

forse uitbreiding architecten- showroom bijna gereed!

Momenteel wordt er druk gewerkt aan de invulling van onze vernieuwde en vergrote architectenshowroom aan de Nijverheidsweg 5c te Stolwijk. De showroom is maar liefst 110m2 groot en beschikt over 120m2 ruimte aan de wanden, waar vele series wand- en vloertegels van Marazzi worden getoond. Medio september is de showroom gereed. Ideaal voor u als (interieur)architect, eventueel samen met uw opdrachtgever, te komen kijken en inspiratie op te doen! Bel ons gerust voor een afspraak op telefoonnummer 0182-340234.

 

progetto triennale

Het ontwerp van Giò Ponti en Alberto Rosselli uit 1960 is nieuw leven ingeblazen door de productie van de Triennale in de diverse series van Marazzi Tecnica. Hierdoor zijn vele afmetingen, structuren en technische specificaties mogelijk conform de sistemA, sistemC, sistemL, sistemN en sistemT.

triennale 01 740x740
 

geventileerde gevelsystemen

geventileerde gevelMarazzi Engineering is met haar lange, internationale ervaring in gevelsystemen een gedegen partner voor een duurzame, veilige gevelconstructie geheel conform uw wensen als architect. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden waarbij de tegels al dan niet blind worden bevestigd, met of zonder isolatie. Doordat vrijwel alle vloertegelseries van Marazzi ook buiten toepasbaar zijn, zijn de estetische opties oneindig. De uitgebreide catalogus van Marazzi Engineering is op aanvraag verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en voorbeelden op deze link naar Marazzi Engineering. 

 

referenties nodig?

De keramische producten van Marazzi worden zeer breed toegepast in vele projecten in binnen- en buitenland.

Zoekt u een referentie in de trant van een zorgcomplex, kantoorgebouw of bijvoorbeeld een woonkamer of badkamer, bekijk de site van Koppe Agenturen onder "projecten".

open design italia 2013

Van 22 t/m 24 november 2013 vindt in Venetië de designbeurs Open Design Italia plaats. De deelnemers zijn geselecteerd op basis van een internationale competitie. Naast de tentoonstelling zijn er workshops en culturele evenementen. De beurs is gericht op ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en bedrijven. Uiteraard is Marazzi aanwezig op de beurs.

 

SERIES IN DE SPOTLIGHT

-

TreverkAtelier 06 740x740

treverkatelier

Keramisch hout is een grote hit! Marazzi bedient deze populariteit met maar liefst 16 series "houtlook" tegels. De TreverkAtelier is een high performance gerectificeerde tegel, leverbaar in 4 formaten en 3 kleuren. Met een voelbaar reliëf is ook deze serie niet meer van echt hout te onderscheiden.

multiquartz 20

nieuw: multiquartz

Compleet nieuw in het assortiment van Marazzi: de 20mm dikke tuintegels Multiquartz 20. In 3 prachtige kleuren met een afmeting van 60x60cm (gerectificeerd of niet gerectificeerd), zijn deze tegels toepasbaar direct op het zand of als verhoogde vloer op terrassen of balkons.

Brooklyn2

nieuw: Brooklyn

De nieuwe serie Brooklyn is geïnspireerd op beton en verkrijgbaar is vele formaten (waarvan 60x120cm de grootste is), kleuren en oppervlakte-structuren. Vanwege de hoge kwaliteit en slijtvastheid is deze tegel tevens toepasbaar in bijvoorbeeld winkelcentra. De R-waarden starten bij R9.

 

In de volgende nieuwsbrief

- alle Marazzi noviteiten van de internationale keramiekbeurs Cersaie in Bologna.

- update vernieuwde architectenshowroom

Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen kunt u zich